schoonheidsspecialist
                                                                                             


 

Junior Botanic

Een gezichtsbehandeling voor de allerjongste cliënten; 9 tot 17 jaar. Na een huidanalyse volgt een oppervlaktereiniging en dieptereiniging. Deze bestaat uit een scrub en diep reinigend masker.  Vervolgens wordt de huid verwarmt en verweekt met waterdamp. Verstopte poriën worden voorzichtig uitgedrukt en gekalmeerd. Er volgt een massage van gezicht, hals en decolleté. De huid wordt ingestreken met een kalmerende ampul en aansluitend het masker. Tot slot een afgestemde balancerende crème.


60 min.                   €49,-  

    

Botanic Man

Deze gezichtsbehandeling is speciaal ontwikkeld voor mannen.  De huid wordt geanalyseerd en er volgt een oppervlakte reiniging. De huid ondergaat een grondige dieptereiniging en de onzuiverheden worden verwijderd. Met verschillende technieken wordt de doorbloeding en collageenaanmaak gestimuleerd. De huid krijgt een voedende ampul met botanische werkstoffen die diep de huid in worden gewerkt. Er volgt een massage van gelaat, hals en schouders en een op het huidtype afgestemd masker. Tot slot een dagcrème. De huid is weer stralend en glad.

In overleg kunnen wenkbrauwen subtiel bijgewerkt en geverfd worden.  

                                                                                                                                                                                                                                               90 min.                  €69,-              

                       

Clear Balance

Deze gezichtsbehandeling is gericht op het reinigen, kalmeren en balanceren van de huid. Ideaal voor het gelaat met grove poriën en acne. Elke porie wordt gezuiverd en verzorgd volgens een uniek stappenplan. Het gelaat ondergaat een verkoelende en kalmerende serie handelingen die ook een vochtregulerend element bevat. Zo nodig worden de wenkbrauwen geëpileerd. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Massage van gelaat, hals en decolleté. Er volgt een kalmerend en licht ontsmettend masker met daaronder een ampul dat de huid kalmeert en een diep ontstekingsremmende werking heeft. Tot slot volgt een op de huid afgestemde dagcrème.  

                                                                                                                     

90 min.                  €69,-


Sensitive Balance

Een complete gezichtsbehandeling speciaal voor de gevoelige- en kwetsbare huid.  De behandeling wordt uitgevoerd met producten vrij van allergenen.  De huid wordt geanalyseerd en er volgt een oppervlakte- en dieptereiniging. Dan volgt het epileren en verwijderen van eventuele onzuiverheden. Aansluitend een heerlijke massage van gelaat, hals en decolleté en een kalmerend voedend masker. Tot slot een heerlijke hydraterende dagcrème. 


90 min.                  €69,-


Aqua Fusion

Een complete gezichtsbehandeling voor de droge en  vaak ook gevoelige huid. De huid ondergaat een oppervlakte- en dieptereiniging waarbij de huid gereinigd wordt en eventuele gerstekorrels worden verwijderd.  Er volgt een serie diep hydraterende stappen om de vochtbalans te herstellen en te balanceren. De wenkbrauwen worden geëpileerd. De huid wordt ingestreken met een vocht inbrengende ampul die diep in de huid wordt gewerkt.  Er volgt een vocht inbrengend masker en een sterk hydraterende crème. 


90 min.                 €74,-


Floral Fusion  

Complete klassieke gezichtsbehandeling individueel afgestemd op de specifieke behoefte van uw huid. De behandeling bestaat uit een oppervlakte- en dieptereiniging. Vervolgens epileren van de wenkbrauwen (optioneel en tegen een kleine meerprijs harsen gelaat en evt. werven van de wenkbrauwen en wimpers. Na een voorbehandeling met waterdamp worden onzuiverheden verwijderd. Er volgt een ontspannende massage van gelaat, hals en decolleté. Hierna geniet u van een voedend crèmemasker.  Tot slot een oogcrème en een afgestemde dagcrème.   


90 min.                 €59,-


Beautiful Aging

Ontspannende Anti-age gezichtsbehandeling met het accent gelegd op huidverjonging. De behandeling bestaat op een oppervlakte- en dieptereiniging met een effectieve verdunning van de opperhuid. Epileren wenkbrauwen en/ of harsen bovenlip. Verven wenkbrauwen of wimpers. Na een voorbehandeling met waterdamp worden eventuele onzuiverheden verwijderd. U krijgt een heerlijke massage van gezicht, hals en decolleté. Er volgt een regenererende ampul die de huid oppept en verbetert, deze wordt diep in de huid gebracht. Er volgt een voedend en verstevigend masker. Tot slot een oogcreme en anti-age dagcrème.


90 min.                 €74,-


Botanic Advance  

Geavanceerde complete gezichtsbehandeling gericht op anti-aging en vochtregulering. De huid ondergaat een oppervlaktereiniging en krijgt een peeling. Er volgt ene microdermabrasiesessie waarbij de huid wordt verdund en geëgaliseerd. De huid wordt ingestreken met een voedende ampul. U geniet van een kalmerend en voedend masker. De huid wordt tot slot gevoed en beschermd met een beschermende dagcrème en een oogcrème.  

                                                                                                                     

60 min.                  €79,-


Botanic Gold Excellence 

Luxueuze verstevigende en verhelderende anti-age behandeling voor het gezicht, hals en decolleté. Directe, duidelijke verbetering van de huid dankzij de kracht van colloïdaal goud en vitamine A (Retinol). De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, verwijderen onzuiverheden, gezicht- hals en decolletémassage met Retin Gold ampul, gezichtspakking met goudmasker. Ter afsluiting Retin Gold oogcrème en Retin Gold dagcrème.


90 min.                   €99,-


Mooi Zwanger

Ontspannende gezichtsbehandeling speciaal voor zwangere vrouwen. De huid krijgt een oppervlakte- en dieptereiniging waarbij eventuele onzuiverheden verwijderd worden. Dan volgt het epileren van de wenkbrauwen en/ of verven van wenkbrauwen en wimpers. U krijgt een heerlijke massage van gelaat, hals en decolleté en een hydraterend masker. Tot slot een heerlijke hydraterende dagcrème. Om heerlijk verzorgd van de kraamtijd te genieten.


90 min.                  €59,-


Botanic Relax

Behandeling voor lichaam en geest gericht op ontspanning en rust. Oppervlaktereiniging, dieptereiniging met milde peeling. Uitgebreide ontspannende massage van gelaat, hals en decolleté met vitamineampul. Voedend masker. Rust moment in geborgen omhulling. Oogcrème en dag- of nachtverzorging. 


75 min.                    €59,-


Biopeel

Verfrissende en regenererende peeling op natuurlijke basis. Voor een stralende, egale huid met verfijnde poriën. Ideaal als eenmalige oppepper van de huid of in kuurvorm voor een langdurig resultaat. Peeling op 100% natuurlijke basis. De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, dieptereiniging, peeling, masker, massage en een dagverzorging.


60 min.                   €79,-                kuur 5x 60 min.          €349,-
Bruidsarrangement make-up

Bruidsmake-up op de trouwdag aangebracht in de salon of tegen kleine vergoeding op locatie,  inclusief proefmake-up         

€179,-NIEUW! Ombre Powder Brows                     


Bij powderbrows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powderbrows zijn de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Ze geven een natuurlijk en subtiele look die niet te vergelijken is met reguliere permanente make-up. Het resultaat is zo'n 2 jaar houdbaar en met een kleine touch up kunt u van het resultaat blijven genieten.

Voordat we beginnen met de behandeling nemen we jouw wensen door.  We bespreken hoe jij je eigen wenkbrauwen tekent en welke kleur je hiervoor gebruikt.  Als specialist zal ik je adviseren over de kleur en vorm die past bij jouw gezicht. Hierna zullen we de wenkbrauwen voortekenen op basis van jouw wensen, dit doen we volgens speciale technieken. Na jouw goedkeuring beginnen we met de behandeling.

Nadat de powderbrow techniek is toegepast bespreken we de nazorg en maken we een afspraak voor je nabehandeling. De behandeling omvat zo'n 2 uur.

Behandeling incl. nabehandeling: nu heel 2021    €329,- Microdermabrasie 

Een Microdermabrasie behandeling voor het gelaat duurt ongeveer 60 minuten en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

Inbegrepen in een behandeling:

·       Reiniging gelaat, hals en decolleté

·       Dieptereiniging

·       Epileren wenkbrauwen

·       Microdermabrasie met fijne microkristallen op het gezicht

·       Masker

·       Verzorgende ampul en crème

Zeer effectief in kuurverband.


Actie     Kuur: 5 behandelingen (interval 4 weken) €389,- incl. ideal protect barrier dagcreme spf50

Voor wie is een Microdermabrasie behandeling geschikt?

Voor zowel mannen als vrouwen. Momenteel komen steeds meer en meer huidproblemen voor. Vaak veroorzaakt door teveel zonlicht, milieu-invloeden, stress, onverantwoorde voeding, te weinig water drinken en het niet gebruiken van de juiste huidverzorgingsproducten.

Met Microdermabrasie kunnen problemen zoals: acne, littekens, rimpeltjes, onreine huid, rokershuid, sterk verouderde huid, striae, pigmentvlekken en sterke verhoorning effectief behandeld worden. De effecten van deze methode zijn te vergelijken met laserbehandeling of cosmetische chirurgie. Maar Microdermabrasie is vriendelijker, minder ingrijpend, voordeliger en vrij van complicaties. Het Microdermabrasie apparaat haalt op een geconcentreerde en veilige wijze de verhoornde huidcellen (stratum corneum) weg.

Een Microdermabrasie behandeling is een super peeling die stimuleert tot aanmaak van nieuwe jonge cellen. De behandeling is pijnloos en geeft al na één behandeling een huidverbetering van ongeveer 20%.

Wanneer is Microdermabrasie geschikt?

Microdermabrasie kan ingezet worden als een oppervlakkige peeling maar ook als een specifieke Microdermabrasie massage van de lederhuid. De mate van peeling is zelf te bepalen en evt. op te voeren. Op een hogere stand is Microdermabrasie uitermate geschikt om littekens en rimpels te behandelen.

Losse behandeling €79,00


    

Losse modules te boeken uitsluitend i.c.m. een gezichtsbehandeling.

Verwijderen gerstekorrels:                                                                              €5,00

Wimpers of wenkbrauwen verven:                                                                 €5,00    beiden: €9,00

Harsen bovenlip of kin:                                                                                    €7,00    beiden: €12,00

Ampul geconcentreerde werkstoffen:                                                            €10,00TIP!  Cadeaubon met waarde naar keuze


Kies voor pure ontspanning en verwennerij en geef een heerlijke behandeling of een vrij besteedbaar bedrag cadeau.

Even een keer wat anders dan een bos bloemen, dat is een fijne binnenkomer!


*Cadeaubonnen worden ook feestelijk verpakt en gratis thuisbezorgd. 

 


                                                        


Adresgegevens:                                                      Dr. Huber Noodtstraat 3,  Doetinchem


                                                                                                  www.botanicbelief 

                                                                                                        06-11771667


                                                                                               Behandeling is uitsluitend op afspraak.  


                                                 Op alle activiteiten en producten van Botanic Belief zijn de algemene voorwaarden van toepassing.